28.11.2013

Neiti Kiireinen

Hektistä tämä elämä! Viime viikonloppu oli superkiva, oli ihana nähdä porukoita pitkästä aikaa ja lauantaina juhlittiin taas Sallan synttäreitä. Onneksi ei mennyt tajuttoman myöhään, käytiin nimittäin sunnuntaina isän kanssa Salmisaaren kiipeilyareenalla 2,5 tunnin sessiolla! Viimeisellä nousulla en enää uskaltanut luottaa käsiin lainkaan ja mikään ei meinannut pysyä näpeissä loppuiltana.

Sallan synttäreistä voisin julkaista muutaman foton, kun saan ne muokattua, mutta nyt joudutte tyytymään tämänpäiväiseen luukkiini. Olin aivan innoissani tajutessani, että minunkin lyhyeen tukkaan saa jo väkerrettyä jonkinlaista kampausta. Nuo nutturasykeröt pysyvät nimittäin oikein hyvin, kunhan tupeeraa kahdella ponnarilla olevan tukan ensin kunnolla. Ne olivat minusta niin kivat, että pestasin Ellin kuvaamaan nyt, kun Photoshop Lightroom toimii taas koneellani ja kuvien muokkaus on jo lähes nautinnollista.



Minua on suorastaan ahdistanut olla blogista erossa melkein viikon! Olen priorisoinut koulun käyntiä ja toisakseen oikeaa sosiaalista elämää. Eilen pidettiin vohvelikestit muutaman kaverin kanssa, katsottiin minun ja Mikon toukokuinen Japanin matkavideo, pelattiin lautapeliä ja muuten vain rupateltiin. Ja tällä hetkellä puolestaan istun junassa matkalla Mikon luo Tampereelle. Luvassa kiipeilyä, löhöämistä ja vähän tentteihin lukua. Melkein ehdin jo kirjoittaa, että hyvää viikonloppua, mutta hups. Eikö vielä olekaan perjantai?

1 kommentti:

Unknown kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.