14.11.2013

Pippalointia hobittiliiveissä

Eilisiltana oli meidän fuksienkin aika vetää forstiliivit ensimmäistä kertaa päälle ja suunnata Hirvi- & taimijuhliin. Olen ollut hieman kade teekkareiden moninaisille perinteille, mutta onhan meillä sentään nuo samettiliivit, jotka saavat jokaisen erehdyttävästi näyttämään Tukeilta, Reppuleilta, Säkinheimoilta ja ja Jalojalkoilta. Salillinen samoja asuja oli aika hauska näky.
 Saatiin vähän oheistuotteita juhlan aluksi. Laulukirjamme nimi on Korvissa soi, osuvaa vai mitä?
 Agroksenmäen holvikellarissa oli kyllä kivat puitteet isommallekin porukalle.

Hirvi- ja taimijuhlissa syödään tietysti hirvikeittoa, jonka metsäylioppilaiden jahtiporukka on kaatanut. Hyvin maistui laulujen, puheiden ja kippistelyjen ohella!

Oli mainio meininki, mutta ihme kyllä maltoin kumminkin lähteä kotiin jo ennen puoltayötä. Tietysti sitten eksyin matkalla pysäkille ja kännykästä loppui akku, mutta lopulta päädyin kuin päädyinkin oikealla pysäkille ja vielä yhtä aikaa oikean bussin kanssa. Loppu hyvin kaikki hyvin.

Syy kohtalaisen aikaiseen kotiinlähtöön oli tämän aamuiset geoinformatiikan harjoitukset. Mietin kyllä kovasti, että mitä oikein ajattelin viikko sitten todetessani, että hirvi- ja taimijuhlien jälkeen on hyvä ottaa aamuyhdeksäksi harkat… No ulkoilma virkisti ja saatiin Lauran kanssa kartoitettua kampusalueen puita näillä leikkikaluilla. Mitattiin siis puiden läpimittoja, tunnistettiin lajeja ja otettiin talteen niiden koordinaatit tuolla laitteella jonkanimeäennytmuista.

Nyt on vähän flunssainen olo ja taidankin painua tänään pehkuihin ennätysaikaisin. Olen täysin poikkeuksellisesti onnistunut välttelemään flunssaa koko syksyn, joten toivottavasti tämäkin selätetään termarillisella hunajateetä ja pitkillä yöunilla.

2 kommenttia:

ET kirjoitti...

Komeat asut ja komeat juhlat kuvista päätellen, olisipa päässyt näkemään livenä!

Tuuli kirjoitti...

Hauskaa oli! :)