18.12.2013

Tuuli Tokiossa ja Liisa Ihmemaassa

Taasen on kiire nukkumaan, mutta tässä kuitenkin eilisen kuvasaldoa!

Päivän levitointi
Yksi lempipuistani on nyt ruskan väreissä, puistoissa näkyy punaisia ja keltaisia sävyjä, kesäisin näiden lehdet erottuvat hennon vihreinä.
 Tällä tiellä kaikki kulkijat tulevat toimeen keskenään.
 Vallihauta erottaa vanhan keisarillisin palatsin puutarhat ja modernit rakennukset.
 Luulin, että joulumieltä olisi vaikea tavoittaa Japanissa, mutta joululauluja kuulee joka kuppilassa ja jouluvalot ovat paljon kauniimpia kuin kotona.
 En ollut ainoa, joka näistä piti, monta kännykkäkameraa oli suunnattuna jouluvaloihin huokailujen saattelemina.
Ruokapaikaksi valitsimme Alicen (Fantasy dining) ja ihmemaassa loossitkin ovat teekuppeja. Koko paikka oli ihan utopistinen!
 Myös menu noudatteli Liisa ihmemaassa satua.

 Ylemmän kuvan drinkin ostaja sai arpoa laatikosta itselleen satufiguurin.
 Kani-pastaa. Miksi ihmeessä sanotaan, ettei ruualla saa leikkiä?
Koko outouden kruunasi huippuystävällinen palvelu. Kaikilla tarjoilijoilla oli söpöt univormut ja kauden mukaisesti erivärisiä tonttulakkeja päässä.



Kävimme myös eilen tiedemuseossa (ja maanjäristyssimulaattorissa!), mutta päivän kohokohta oli ehdottomasti ruokailu tuossa ravintolassa. Kuvissa ei näy puoliakaan niistä yksityiskohdista, joita ravintolassa oli. Teidän täytyy siis käydä itse kokeilemassa! ;)

Tänään taas kuvasaldo jäi hämmästyttävän lähelle nollaa. Kävimme valokuvamuseossa, ihanalla lounaalla ja shoppailemassa Harajukussa. Minä hoidan yleensä järkkäripuolta ja Mikko taas videokameraa, joten pääasia on, että edes jommalle kummalle tallentuu jotain. Tänään oli siis videokameran vuoro.

Nyt nukkumaan ja nopeasti, sillä huomenna odottaa Osaka ja Kyoto! Mikon mukaan shinkansen (luotijuna) kulkee neljääsataa tunnissa, katsotaan kuinka tukka putkella palaan blogin pariin muutaman päivän päästä.

4 kommenttia:

ET kirjoitti...

Ruskapuun nimi puuttuu kuvatekstissä?

Maarit kirjoitti...

Tuo kanipasta! Aivan hulvaton! Varmasti mahtava paikka syödä. Ja minusta ne shinkansenit tuntui kun olisi ollut ihan normijunassa. Perille vain pääsi hiukan nopeammin kuin oli tottunut. Vr vois kans ostaa pari sellaista!

Anonyymi kirjoitti...

Heeii Murmeli,
meillä oli viime viikolla maailman kauneimmat jouluvalot: kuutamo ja revontulet sekä kynttilälyhdyt portailla !!!
Mutta tosi kaunista on sielläkin !
Nauttikaahan huomenissa uusista seikkailuista Tuulin ja Mikon Ihmemaassa <3

Tuuli kirjoitti...

Isä: Ruskapuu on joku vaahtera, lajia en valitettavasti tunne!

Maarit: Oli kyllä kokemus tuo illallinen! Minusta Japanin ja Suomen junissa ei juuri muuta samaa ole kuin raiteet ja kamala sisustus. :D Vauhdin huomaa, maisemat on parempia, junat ovat ajallaan ja aikaa säästää hurjasti. Toisaalta en sitten juuri muualla ole junaillut kuin Suomessa ja Ruotsissa vähän.

Anonyymi: Kiitti (äiti) <3