20.11.2013

Rentouttava keskiviikko

Viikko on ollut aika hirveä. Koulutyöt ovat pakottaneet valvomaan ja muutamana iltana olen myöhään nukkumaan mennessä ollut niin  ylikierroksilla, ettei uni tule. Minulla on kolmet harkat ja kaksi ryhmätyötä tällä viikolla, mutta vihdoinkin kaikki ovat tehtyjä ja lähes kokonaan alta pois hoidettuja. Saatuamme tänään kasaan huomisen miniesityksen ojituksen vaikutuksista suoekosysteemiin meillä oli Ellin kanssa tarkoitus lukea vähän ensiviikkoiseen tenttiin. Kuinkas ollakaan, saimme kyllä riisipuurot keitettyä ja glögit juotua kuten sovittiinkin, mutta tenttimateriaalit pysyivät visusti suljettuina.

Ellin mukaan jouluun valmistautumista ei voi aloittaa liian aikaisin, koska se on kuitenkin hujauksessa ohi. En voisi olla enempää samaa mieltä, varsinkin, kun en tänä vuonna vietä edes joulua Suomessa! Kikateltiin, juoruiltiin, syötiin puuroa ja suklaata ja taustalla soi Rajattoman joulualbumi. Så himla mysigt! (Mysig ei minusta käänny oikeansävyiseksi suomeksi.) Illan kruunasi vielä asuntolan saunavuoro, jonne mukaan otin kaiken maailman puteleita ja joulusiiderin kahteen pekkaan - saunomista pitkän kaavan mukaan. Hemmottelu tuntui tänään erityisen ansaitulta ja sijoittui juuri sopivasti keskelle viikkoa. Uutta puhtia täynnä jaksaa vielä kaksi arkipäivää. Viikonloppuna onkin luvassa kaikkea kivaa: vanhemmat tulevat käymään Helsingissä ja Sallalla on synttärit!








Tsemppiä kaikille muillekin viikonlopun odotukseen!

2 kommenttia:

Elli kirjoitti...

Kiitti Tuuli vielä tuosta keskiviikkoillasta! Sun kanssa on aina kivaa puuhastella kaikkee, mut tuona iltana oli jotenkin erityisen ihanaa niin että kiva fiilis jäi koko loppu illaks! :)

Tuuli kirjoitti...

Mitä tekisinkään ilman sua Elli? =D Että kiitos itelles!