27.12.2013

Naran sommitelma

Junapassiviikkomme on ohi ja palasimme toissapäivänä Tokioon. Kävimme pyörähtämässä Narassa, Osakassa, Kiotossa, Kisojissa ja Nozawaonsenissa. Tuon kaiken mahduttaminen yhteen viikkoon oli aika hurjaa, mutta etenkin Nozawaonsenissa oli sellainen olo, että vietimme lomaa loman sisällä! Kuvia kertyi säännöttömästi ja paljon, joten en aio palata niihin kuin ehkä sitten loman jälkee. Niiden läpikäyminen veisi turhaa arvokasta aikaa. Aion siis jatkaa kuulumisilla täältä Tokiosta, jossa meillä on vielä 8 päivää jäljellä. Instagramista löytyy puhelinotoksia tuolta junailuviikoltammekin.

Narassa ohitseni kulki sommitelma, joka jätti silmäni pyöreiksi. Kaksi kuvaa ehdin napata kunnes se oli jo ohi. Toinen tärähti ja toinen on tämä. Kamerani on rikki ja joudun pyörittämään sitä rajoittuneesti manuaalilla, joten ohikiitävien hetkien tallentaminen on haastavaa.


Tänään lähdemmekin kameraostoksille ja tekemään juuri sitä, miltä tuntuu. Junaviikkomme oli melko tiukasti suunniteltu, joten on kerrassaan ihanaa viettää lomaa sponttaanimmin. Hih, eilen pääsin purkamaan patoutuneita shoppailuhimoja Harajukussa!

Ei kommentteja: