4.2.2014

InstaJapan part 1/3

Kuten mainitsin reissun aikana, päivittelin Instagramia tiheään tahtiin aina hotellilta. Olen edelleen oikein iloinen siitä, että jaksoin niin tehdä! Lähes reaaliajassa päivittäminen on kuitenkin aivan eri juttu kuin jälkikäteen muistelu. Jos seuraat minua Instagramin puolella (tuulahdus) ovat otokset tuttuja, joten laitetaan siis edes kuvateksteihin jotain uutta.

Tokyo Skytree alkoi lopulta pilkottaa junamatkalla lentokentältä Tokioon. Innostus kasvoi samaa tahtia tornin kanssa.
 Akihabaran (nörttikaupunginosa) pelihallit saavat tottumattoman turistin leuat loksumaan. Viihdyimme Mikon kanssa kuitenkin paremmin räiskintäpeliosastolla!
 Olin onneni kukkuloilla, kun jo syksyllä netissä kuolaamani kengät löytyivät vielä kaupoista. Kaiken kukkuraksi Liz Lisalla oli 20 prosentin alennukset, vaikka olisin ilomielin maksanut näistä täydenkin hinnan. Vuoden huipuin kenkäostos, korkoa kummallisen kevyeltä tuntuvat 10,5 cm.
 Puistokävelyllä miellyttävässä säässä. Välikausitakilla ja sukkiksilla pärjäsi melko mukavasti, illan tultua taas oli vähän viileämpää. Parasta oli kuitenkin auringonpaiste. Ilma oli vähän samankaltainen kuin Suomen syksy, mutta ilman kirottua vesisadetta!
 Keisarillinen palatsi on ihana pala vanhaa ja vihreää keskellä elävää kaupunkia.
 Tyytyväinen pariskunta jouluvaloissa

Ja Liisa Ihmemaassa -ravintola, josta kirjoittelinkin jo järkkärikuvien kera.
 Sitten matkusteltiin viikon ajan vähän eripuolilla pääsaarta. Ensimmäinen kohde oli Naran vanha temppelikaupunki, jossa peurat vaeltelevat vapaasti. Muistan ensimmäisen kerran, kuin luin Naran peuroista eräässä blogissa enkä ollut uskoa silmiäni. Nyt, kun siellä on käynyt, on jo pakko uskoa.
 Osakassa pyörähdimme lyhyesti yhtenä iltana. Ensin eksyimme vähän kunnes päätimme vain seurata paikallisen väestön virtaa ja päädyimme katselemaan valoshow'ta joka heijastettiin Osakan linnaan. Tunnelma oli ihana emmekä tainneet nähdä ketään länsimaalaisia koko tapahtumassa.
 Menossa nukkumaan kiotolaisessa halpahotellissa, jossa saatiin maailman huipuinta palvelua ja kaivatut sikeät yöunet.
 Taustalla näkyy kultainen paviljonki, joka oli ihmeellisen kaunis överiäsyydestään huolimatta. En enää lainkaan ihmettele kuvaushullaannusta, joka valtaa kaikki paikalla olevat turistit, joita on muuten sanalla sanoen monta. Ellen väärin ymmärtänyt, on kohde Kioton suosituin.


Osat kaksi ja kolme ilmestynevät lähipäivinä!

Ei kommentteja: